Bij het oprichten van de Junior afdeling van de NVvH was een van de doelstellingen het organiseren van een landelijke onderwijsdag voor fellows hematologie. Deze onderwijsdag werd in maart 2010 voor de eerste maal gehouden. Fellows uit 4 opleidingscentra bereiden een casus voor die op deze dag besproken wordt. Uit elk van deze centra is een hematoloog aanwezig met expertise op het desbetreffende gebied.

Besluitvorming bij vaker voorkomende problemen staat centraal, niet zozeer zeldzame casuïstiek. Deze dag komt zowel de opleiding ten goede als de onderlinge band tussen de verschillende centra. De dagen staan open voor arts-assistenten in opleiding tot hematoloog en hematologen die de opleiding minder dan twee jaar geleden hebben afgerond. De onderwijsdag voor en door fellows is verplicht in de opleiding tot hematoloog. Voor de onderwijsdag wordt accreditatie aangevraagd bij de NIV.

Contactpersoon:  Nicolette van der Sande, JNVvH Onderwijscommissie
n.vandersande@erasmusmc.nl


Onderwijsdag 2 november 2022

De eerstvolgende onderwijsdag vindt plaats op woensdag 2 november 2022 in de Witte Vosch in Utrecht van 12.30 uur – 17.00 uur.

U kunt zich nu hiervoor inschrijven via onderstaande button.