You are here

Redactie & contact

logo NVK

Werkboek Kinderhematologie

Redactie: Dr. Marjon H. Cnossen, Drs. Natasja Dors (voorzitter), Dr. Masja de Haas, Drs. Katja M.J. Heitink, Dr. C. Heleen van Ommen.

Auteurs:

Marjolein Peters

Marrie Bruin

D Maroeska WM te Loo

Masja de Haas

Rienk YJ Tamminga

Paul Brons

Inge M Appel

Dick Oepkes

Leendert Porcelijn

Harriet Heijboer

Karen M.K. de Vooght

Rob van Zwieten

Richard van Wijk

Katja M.J. Heitink-Pollé

Marjon H Cnossen

Natasja Dors

C. Heleen van Ommen

Femke van Herrewegen

Dit werkboek is door leden van de sectie Benigne Hematologie van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) opgesteld en wordt door hen onderhouden. De NVvH is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de aangeboden informatie.


De informatie in het werkboek kinderhematologie is voor patienten met hematologische aandoeningen niet bedoeld als vervanging van persoonlijk professioneel medisch advies. Via deze website worden geen vragen beantwoord met betrekking tot symptomen, klachten of behandeling van (hematologische) aandoeningen. Voor deze vragen kunt u uw arts raadplegen.

Indien professionals extra advies behoeven tav diagnostiek en behandeling van in het werkboek beschreven hematologische aandoeningen, adviseren wij om de kinderhematoloog in het dichtsbijzijnde ziekenhuis te consulteren.

U kunt onderstaand formulier wel gebruiken om op- en aanmerkingen op het werkboek door te geven aan de redactie, zodat het werkboek up to date blijft.

De redactie