You are here

Vacature Arts onderzoeker/promovendus

Arts onderzoeker/ promovendus

 

Afdeling

Hematologie, sectie Stolling

 

Werkomgeving

 

Functiebeschrijving

Binnen de sectie Stolling van de vakgroep Hematologie van het Universitair Medisch Centrum Groningen is plaats voor een arts-onderzoeker in een promotietraject.

 

De arts-onderzoeker zal als promovendus onderzoek verrichten naar optimalisering van kwaliteit van antistollingsbehandeling. Hij of zij zal participeren in de bestaande onderzoekslijn binnen de vakgroep op dit gebied. Binnen deze lijn worden pragmatische interventiestudies binnen de antistollingszorg uitgevoerd. Daarnaast wordt de kwaliteit van antistolling in de dagelijkse praktijk geëvalueerd. Er is een nauwe samenwerking, binnen met Transmuraal Trombose Expertisecentrum, met Certe Trombosedienst.

 

Het onderzoek zal uiteindelijk leiden tot een promotie in de Medische Wetenschappen op basis van een degelijke dissertatie van artikelen die gepubliceerd worden in internationale peer-reviewed tijdschriften. De arts-onderzoeker zal tevens begeleid worden vanuit de onderzoeksschool GUIDE, waarbij cursorisch onderwijs zal bijdragen aan de ontwikkeling en vorming van de promovendus.

Tenslotte zal de arts-onderzoeker in staat gesteld worden om deel te nemen aan (internationale) congressen en meerdaagse cursussen.

Naast het onderzoek zal de arts-onderzoeker deelnemen aan de (poli)klinische patiëntenzorg en de daarmee samenhangende verplichtingen zoals besprekingen, onderwijsmomenten en bijdragen  aan lopende multi-center trials. De patiëntenzorg zal tenminste bestaan uit 1 dagdeel polikliniek Stolling (exclusief 1 dagdeel voorbereiding), en 2 dagdelen consulten Stolling.

 

 

 

Wat vragen wij

Wij zoeken een enthousiaste afgestudeerde basisarts met affiniteit voor de Hematologie/ Interne Geneeskunde en voor klinisch-epidemiologisch onderzoek. Doorzettingsvermogen, initiatief nemen en zelfstandig werken zijn belangrijke eigenschappen. Het vervullen van deze functie brengt al gauw een behoorlijke eigen verantwoordelijkheid met zich mee, zowel betreffende het onderzoek als ook de patiëntenzorg. Dat betekent echter ook dat de arts-onderzoeker al snel in de gelegenheid wordt gesteld om een eigen draai te geven aan het onderzoek.

In de geneeskunde staat samenwerken op de voorgrond. Daarom bent u sociaal sterk, functioneert u goed in een team, maar bent u ook in staat om gefundeerd uw mening te geven binnen een groep.

Ervaring met het doen van onderzoek en/of klinische ervaring strekt zeker tot aanbeveling.

De Nederlandse taal beheerst u uitstekend in woord en geschrift. De Engelse taal beheerst u goed in woord en geschrift.

 

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

 

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

 

Wat bieden wij

Het UMCG biedt een fulltime aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren zal de aanstelling verlengd worden met 3 jaar. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.759,- (schaal 11A) bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband(46 uur per week). Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

 

Solliciteren

U kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. 

Solliciteren kan tot 29 april 2019.

De gesprekken zullen inprincipe plaatsvinden in de eerste of tweede week van mei.

Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

 

De sollicitatie moet bestaan uit een gemotiveerde brief met curriculum vitae met referenties. Tevens stuurt u het verslag / artikel van uw afstudeerproject of scriptieonderwerp en uw cijferlijst van het Master-deel van de opleiding Geneeskunde mee.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

mw. prof. dr. K. Meijer, hematoloog/hoofd sectie Stolling , telefoonnummer (050) 361 0225 e-mail: k.meijer@umcg.nl (e-mail niet gebruiken om te solliciteren)

 

Links

Hematologie UMCG

Welkom in Groningen

http://hematologiegroningen.nl/

https://portal.groningen.nl/

 

 

 

 

 

datum bericht: 
03 Apr 2019