You are here

Waarnemer: Internist hematoloog e/o oncoloog

Het Elkerliek ziekenhuis is een middelgroot perifeer ziekenhuis in zuidoost-Brabant. Diverse vakgebieden zijn volop in ontwikkeling en er is goede samenwerking met omgevende ziekenhuizen en huisartsen.

De organisatorische eenheid (O.E.) Interne Geneeskunde / MDL is onderdeel van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Stafmaatschap Elkerliek ziekenhuis. In MSB SEZ zijn ongeveer 100 vrijgevestigd medisch specialisten verenigd, verdeeld over 15 specialismen. Er wordt moderne, hoogkwalitatieve zorg geleverd.

Wat zoeken wij:

De O.E. Interne Geneeskunde / MDL is, in verband met langdurige ziekte van een collega, op korte termijn op zoek naar een waarnemer voor de duur van tenminste 6 maanden maar mogelijk langer. Deelname aan de bereikbaarheidsdiensten wordt in onderling overleg afgestemd.

Wie zijn wij:

De organisatorische eenheid Interne Geneeskunde / MDL bestaat uit 9 Internisten. Wij vormen samen met de MDL-artsen maar operationeel werken wij gescheiden. Iedereen bedrijft de algemene Interne geneeskunde. Daarnaast zijn er verschillende speerpunten te weten diabetologie/endocrinologie, hematologie/oncologie en nefrologie.

Als OE Interne geneeskunde zijn we de spil in het ziekenhuis en worden er nauwe contacten gehouden met overige vakgebieden en de huisartsen in de regio.

De OE Interne geneeskunde verzorgt 2 jaar van de opleiding tot Internist binnen OORZON (MUMC+). Daarnaast leiden we co-assistenten op, worden er GEZP stages aangeboden en zijn er Specialist Ouderen geneeskundigen in opleiding die hun klinische stage komen doen.

Informatie kan worden ingewonnen bij de heer J. Vincent, voorzitter van de O.E. en de heer P.IJ. Boxma, vice-voorzitter, telefoonnummer 0492 595789.

Uw sollicitatie, met motivatiebrief en CV, kan tot 01-04-2018 gestuurd worden naar internisten@elkerliek.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren voor: April 1, 2018

datum bericht: 
26 Feb 2018
Sluitingsdatum: 
01 Apr 2018
Type contract: 
Waarneming
omvang dienstverband: 
0,8-1,0 FTE
standplaats: 
Helmond
instelling/onderzoeksinstituut: 
Elkerliek ziekenhuis