You are here

Internist-hematoloog Albert Schweitzer

Wegens pensionering zoekt het Coöperatief Medisch Specialisten ASz per 1 juli 2018 voor de vakgroep Interne Geneeskunde een internist-hematoloog.

Uren & Dagen

Voor 80 tot 100%

De afdeling

De vakgroep telt momenteel 20 internisten.

Onze vraag

U bent een enthousiaste internist met een brede kennis van de interne geneeskunde en in het bezit van de registratie in het aandachtsgebied hematologie. U heeft werkervaring als hematoloog. Wetenschappelijke interesse en ervaring blijkend uit publicaties en evt. een proefschrift strekken tot aanbeveling, maar collegialiteit en innovatief denken wegen zwaarder. U beschikt over goede contactuele eigenschappen en u bent bereid uzelf actief in te zetten voor de vakgroep en de medische staf van het ziekenhuis. De vakgroep verzorgt het perifere deel van de opleiding tot internist (4 jaar) met daarin o.a. een stage hematologie. Wij verwachten van u dat u een actieve bijdrage levert aan deze opleiding, zowel van arts-assistenten als van co-assistenten interne geneeskunde.

Ons aanbod

Als internist-hematoloog maakt u deel uit van de sectie hemato-oncologie die momenteel bestaat uit 3 internisten met de aantekening hematologie. De klinische activiteiten van de sectie zijn geconcentreerd op de locatie Dordwijk. Op de hemato-oncologie afdeling wordt de hematologie in brede omvang uitgevoerd, o.a. de intensieve chemotherapeutische behandeling van acute leukemie en hoog risico lymfomen. We vervullen ook een regio-functie voor de post-transplantatie zorg van de autologe stamceltransplantatiepatiënten uit het Erasmus MC. De poliklinische hematologie vindt plaats op de locaties Dordwijk, Zwijndrecht en Sliedrecht. Als een van de top-includeerders in verschillende HOVON- en internationale studies worden innovatieve behandelingen vroegtijdig geïntroduceerd met behulp van twee verpleegkundig specialisten. Tevens behoort de hemato-oncologie tot een van de zeven speerpunten van het ziekenhuis met bijzondere aandacht voor het Chronische Leukemie Research Centrum.

U start in principe in dienst van het Coöperatief met zicht op toetreden als vrijgevestigd lid tot het Coöperatief Medisch Specialisten Albert Schweitzer ziekenhuis. Praktijkovername geschiedt dan volgens de vigerende regeling. U komt te werken in een goedlopende, prettige en veelzijdige praktijk met een grote adherentie.

Informatie

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de hematologen dr. M-D Levin, telefoonnummer 078-6523787 en dr. P.E. Westerweel, telefoonnummer 078-6546432.

Informatie over het Albert Schweitzer ziekenhuis en onze overige vacatures vindt u op: www.asz.nl en op www.specialistenasz.nl

Uw sollicitatie kunt u richten aan mevrouw dr. G.S. Kooi, voorzitter van het Coöperatief Medisch Specialisten ASz en indienen via onderstaande button. SLUITINGSDATUM: 6 maart 2018

Medewerkers van het ASz dienen hun sollicitatie in via Mijn InSite. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan niet door de manager P&O geautoriseerde opdrachten kunnen geen rechten worden ontleend.

https://www.asz.nl/werk-opleiding/vacatures/862/ 

datum bericht: 
07 Feb 2018
Sluitingsdatum: 
06 Mar 2018
Type contract: 
omvang dienstverband: 
0,8-1,0 FTE
standplaats: 
Dordrecht
instelling/onderzoeksinstituut: 
ASZ
ingangsdatum: 
zondag, July 1, 2018