You are here

Hematoloog als expert (Zinnige Zorg, Zorginstituut)

Functieomschrijving

Als expert zal je aan de slag gaan binnen het projectteam Zinnige Zorg voor het ICD-10 domein Ziekten van bloed en bloedvormende organen en bepaalde aandoeningen van het immuunsysteem. Een Zinnige Zorg projectteam bestaat uit professionals met een zorginhoudelijke, Business Intelligence, beleidsmatige en projectmanagement achtergrond.

Daarnaast werk je met zorgverleners, patiëntenorganisaties en zorgverzekeraars samen om zo, vanuit het perspectief van de cliënt en het vakgebied, de zorgkwaliteit voortdurend te verbeteren. Je bent de expert op het gebied van spijsvertering en zal verantwoordelijk zijn voor specifieke kennis bij de systematische analyse en de daarop volgende verdiepende onderzoeken.

Functie-eisen

Je hebt ruime relevante praktijkervaring en kennis als behandelend Hematoloog en ervaring met het formuleren van complexe onderzoeksvragen en het interpreteren en beoordelen van wetenschappelijke onderzoeken. Je volgt de ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en kan deze vertalen naar Zinnige Zorg. Daarnaast ben je flexibel, resultaatgericht en kun je goed samenwerken. Ook ben je omgevingsbewust en heb je goede bestuurlijke sensitiviteit.

Verder ben je in staat de ontwikkelingen binnen het vakgebied te volgen en deze te vertalen naar Zinnige Zorg en beschik je over een relevant netwerk. Je ben besluitvaardig, kan goed analyseren, argumenteren en overtuigen, zowel mondeling als schriftelijk. Daarbij heb je de intrinsieke motivatie om een bijdrage te leveren aan de toegankelijkheid en kwaliteit van de zorg.

Werken bij het Zorginstituut

Het Zorginstituut Nederland heeft een belangrijk aandeel in het op peil houden van de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de gezondheidszorg. ‘Goede zinnige zorg, niet meer dan nodig en niet minder dan noodzakelijk’ is het motto waar zowel de kwaliteit als betaalbaarheid van de zorg mee is gediend. Het programma Zinnige Zorg is een systematische doorlichting van zorg die uit het verzekerde basispakket wordt vergoed. Hierbij wordt per ICD-10 gebied intensief samengewerkt met betrokken partijen uit het veld om zo onnodige zorg op te sporen.

De arbeidsvoorwaarden

Het Zorginstituut is een organisatie waar het veilig en prettig werken is. We hechten belang aan integriteit, onpartijdigheid en onafhankelijkheid van de medewerkers om de kwaliteit van de werkzaamheden en de besluitvorming te waarborgen. Op het personeel van het Zorginstituut zijn de rechtspositieregels van toepassing die gelden voor rijksambtenaren van, zoals het Algemeen Rijksambtenarenreglement (ARAR) en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren (BBRA).

Het Zorginstituut biedt medewerkers:

  • een marktconform salaris (het Zorginstituut hanteert de BBRA-schalen);
  • een vaste eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • 23 vakantiedagen en circa 26 ATV-dagen bij een fulltime aanstelling;
  • de mogelijkheid om enkele arbeidsvoorwaarden in te ruilen voor een bepaald doel, bijvoorbeeld verlofuren bijkopen of verkopen (de IKAP-regeling);
  • een flexibele pensioenvoorziening bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP);
  • opleidingsmogelijkheden en studiekostenvergoedingen;
  • flexibele werktijden (tussen 7.00 en 19.00 uur). Ons kantoor in Diemen wordt in 2018 ingericht op tijd-, plaats- en apparaat onafhankelijk werken.

Solliciteer direct op deze vacature

Solliciteer direct door te klikken op de solliciteer-button. Neem voor meer informatie contact op met Fraukje Martens via 0611951936.

https://www.hays.nl/werken-bij-zorginstituut-nederland/onze-vacatures/JOB_1812124

datum bericht: 
07 Feb 2018
Sluitingsdatum: 
23 Feb 2018
instelling/onderzoeksinstituut: 
Zorginstituut