You are here

Internist-hematoloog Flevoziekenhuis

Vanwege uitbreiding is er per 1 april 2018 een vacature ontstaan voor de functie: Internist-hematoloog 0,9 fte.

De afdeling

De vakgroep Interne geneeskunde is een enthousiaste en ambitieuze vakgroep. De vakgroep is breed georiënteerd en bestaat uit twee internist-endocrinologen, een internist-vasculair geneeskundige, twee internist-infectiologen, twee internist-hematologen, twee internist-oncologen en een internist-ouderengeneeskunde. Er zijn actieve samenwerkingsverbanden met de huisartsen, verpleeghuisartsen en de 3e lijn (AMC). Alle leden van de vakgroep zijn betrokken bij de opleiding van arts-assistenten en coassistenten in samenwerking met het AMC.

Het team Hematologie-Oncologie bestaat naast de twee internist-oncologen en twee internist-hematologen uit vier verpleegkundig specialisten, dedicated polikliniekassistenten en een goed opgeleid en gedreven verpleegkundig team op de klinische afdeling, de kurenkamers en de dagverplegingsunit. Er is een hechte samenwerking met de andere disciplines in ons ziekenhuis, inclusief de radiotherapeuten, werkzaam op de inpandige radiotherapie-afdeling van het AMC. Daarnaast wordt zeer nauw met het AMC samengewerkt: een hematoloog en oncoloog van het FZ werken deels in het AMC.

Het team heeft als ambities de studiedeelname en –participatie sterk te vergroten en HOVON echelon C-afdeling te worden. Een research coördinator zal daarom dit jaar het team gaan versterken.

De functie

Wij vragen een internist-hematoloog met interesse in vernieuwing en de organisatorische kwaliteiten om de ambitie van onze afdeling mede vorm te geven en waar te maken. Je zal hoofdverantwoordelijke worden voor onze verpleegafdeling Hematologie-Oncologie. Onze voorkeur gaat uit naar een gepromoveerd hematoloog met affiniteit voor opleiden.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende, dynamische omgeving met veel ruimte en kansen voor nieuwe initiatieven. Er heerst een prettige en collegiale werksfeer. De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar met daarna de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd.

De procedure

De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

  • Gesprek met de vakgroep
  • Gesprek met collega medisch specialisten
  • Assessment
  • Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR

Belangstelling?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Baars of Koen de Heer, internist-hematologen, bereikbaar op 036-868 9816 of via jbaars@flevoziekenhuis.nl en kdeheer@flevoziekenhuis.nl.

Solliciteren?

Wij zien uw brief en CV graag voor 19 februari a.s. tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2018-027.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

datum bericht: 
01 Feb 2018
Sluitingsdatum: 
18 Feb 2018
Type contract: 
Bepaalde tijd
omvang dienstverband: 
0,9 FTE
standplaats: 
instelling/onderzoeksinstituut: 
Flevoziekenhuis
ingangsdatum: 
zondag, April 1, 2018