You are here

Hematoloog

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen bestaat sinds 1907 en heeft anno nu ongeveer 250 bedden en 1300 medewerkers. We typeren onszelf als een middelgroot ziekenhuis waar artsen, collega's en patiënten elkaar kennen. Het WZA staat in het hart van onze regio. Om die regio optimaal te bedienen doen we als vanouds waar we in uitblinken: we hebben korte lijnen, we tonen onze betrokkenheid, en we bieden efficiënte en veilige zorg. Met huisartsen en andere zorgaanbieders uit de regio werkt het WZA nauw en actief samen. De zorgvraag en de wensen van onze patiënt zijn daarbij leidend. In 2016 ontving het WZA circa 200.000 polikliniek- en SEH-bezoekers en waren er 25.000 opnames, waarvan de helft dagopnames.

Functiebeschrijving

De Specialisten Coöperatie Assen zoekt voor de vakgroep Interne Geneeskunde, Maag Darm Leverziekten een Hematoloog (0,8-1.0 fte).

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen is een ziekenhuis waarin alle voor de regio belangrijke basisspecialismen zijn vertegenwoordigd. Door pensionering van een van onze collega’s ontstaat er binnen de vakgroep Interne Geneeskunde een vacature voor een hematoloog. De vakgroep Interne Geneeskunde/MDL is een gedreven vakgroep, die een centrale rol in het ziekenhuis vervult. De vakgroep bestaat uit 8 internisten en 3 MDL- artsen.

Wij bieden een prettige werksfeer met korte lijnen en een zeer goede onderlinge collegialiteit. De samenwerking met andere vakgroepen en de huisartsen in de regio is prima en laagdrempelig.

Functie-eisen

Wij zoeken op korte termijn een collega die samen met de twee oncologen verder vorm wil geven aan de hematologische/oncologische zorg in onze regio. We beschikken over een uitstekend functionerend dagcentrum, een goed lopende research afdeling en ruim voldoende ondersteuning van gespecialiseerd verpleegkundigen. Er zijn samenwerkingsafspraken met ziekenhuizen in de regio.

Nadere informatie

Wij bieden na een tijdelijk dienstverband van een halfjaar via de Specialisten Coöperatie Assen, bij gebleken geschiktheid, een vast dienstverband aan door participatie in de B.V. Het ziekenhuis is op ongeveer 20 autominuten van Groningen gelegen. Assen is goed bereikbaar en biedt een aantrekkelijke woon- en werkomgeving.

Sollicitatie richten aan

Kijk voor meer informatie op onze websites: www.wza.nl of http://internegeneeskunde-mdlwza.nl/over-ons/.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer dr. E.F. de Maar, voorzitter van de vakgroep, of één van de oncologen Dr P. Nieboer of Dr J. Swart-Heikens of één van de overige leden van de vakgroep, telefoonnummer 0592-325555.

Solliciteren kan tot 25 februari 2018 via www.wza.nl.

Overige informatie

SCA; Specialisten Coöperatie Assen De SCA is een coöperatie van vrijgevestigde specialisten en heeft 48 leden: specialisten van de 12 vakgroepen cardiologie, chirurgie, dermatologie, interne geneeskunde/intensive care geneeskunde/ MDL, KNO, longgeneeskunde, oogheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, radiologie, reumatologie en urologie.

Wij bieden een ondernemend en stimulerend werkklimaat, waar opleiding en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend zijn. Wij verwachten dat u een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van de SCA en aan de organisatorische taken binnen het ziekenhuis.

https://www.wza.nl/sollicitanten-en-studenten/vacatures 

datum bericht: 
31 Jan 2018
Sluitingsdatum: 
25 Feb 2018
Type contract: 
omvang dienstverband: 
0,8-1,0 FTE
standplaats: 
Assen
instelling/onderzoeksinstituut: 
Wilhelmina Ziekenhuis