You are here

Internist-hematoloog Gelre

Per direct is er een tijdelijke vacature voor een internist-hematoloog voor de vakgroep interne geneeskunde Gelre Apeldoorn.

Afdeling

De Interne Geneeskunde heeft een ambitieuze vakgroep in een STZ ziekenhuis met momenteel 13 internisten en 4 chefs de clinique. Onder de 13 internisten zijn 3 internisten met de aantekening nefrologie, 5 met oncologie en/of hematologie, 1 met vasculaire geneeskunde, 2 met endocrinologie waarvan 1 ook de aantekening klinische farmacologie, 1 met acute geneeskunde aantekening en 1 met infectiologie.

Er is een klinische afdeling met in totaal 20 bedden Interne Geneeskunde. In het multidisciplinair oncologisch centrum zijn 20 bedden interne-oncologie, 4 bedden long-oncologie en 10 bedden op de oncologische dagverpleging. Tevens is er een dialyse centrum met 19 stations.

De vakgroep Interne Geneeskunde Apeldoorn werkt met een Acute Opname Afdeling en er worden per jaar ruim 9500 nieuwe patiënten poliklinisch gezien. Ze leveren tevens een bijdrage aan de Multi disciplinaire overleggen (MDO’s) van Gelre ziekenhuizen, zoals HPB, GEO, neuro-onco, uro-onco, mammo.

De vakgroep interne geneeskunde Apeldoorn verzorgt in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht twee jaar van de opleiding tot internist. Momenteel zijn er 17 arts-assistenten werkzaam van wie 4 in opleiding tot internist. Daarnaast verzorgt de vakgroep het interne co-schap voor de SUMMA co-assistenten.

Functie eisen

U bent een enthousiaste collega die samen met de vakgroep de zorg vorm geeft. U bent collegiaal, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en de nodige flexibiliteit.

Ons aanbod

Wij bieden een interessante, gevarieerde en uitdagende baan in een dynamische vakgroep. De aanstelling is voor de duur van 6 tot 12 maanden, voor gemiddeld 4 dagen per week. De salariëring zal conform AMS plaatsvinden. De onderlinge verhoudingen en werksfeer in het ziekenhuis en de vakgroep zijn uitstekend.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met dr. T. van Bemmel, internist vasculair geneeskundige en tevens voorzitter van de vakgroep of met dr. C.G. Schaar, internist-hematoloog, bereikbaar via telefoonnummer 055-5818163.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd? Reageer dan zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

https://www.werkenbijgelre.nl/werken-bij-gelre/Internist-hematoloog.html 

datum bericht: 
31 Jan 2018
Sluitingsdatum: 
28 Feb 2018
Type contract: 
Bepaalde tijd
omvang dienstverband: 
0,8 FTE
standplaats: 
Apeldoorn
instelling/onderzoeksinstituut: 
Gelre ziekenhuizen