You are here

Internist hematologie & oncologie, Duitsland

Zoek jij een nieuwe uitdaging in het buitenland? Ga aan de slag als internist met speciale aandachtsgebieden Hematologie en Oncologie.

Functieomschrijving

De internist vacature betreft een functie in een ziekenhuis in de regio Noordrijn-Westfalen. De Interne Geneeskunde van dit ziekenhuis omvat Cardiologie, Gastro-enterologie, Pneumologie, Hematologie / Oncologie en algemene interne geneeskunde. De afdeling Hematologie / Oncologie is verdeeld in een stationaire en poliklinische afdeling en behandelt een breed spectrum van ziekten op het gebied van de Hematologie en Oncologie.

Taken

Je werkt als internist in de functie van 'Oberarzt'. Een functie met enige senioriteit. Jouw werkzaamheden zijn gericht op het verlenen van specialistische zorg aan patiënten.

Functie-eisen

Jouw profiel:

  • Je bent in het BIG-register geregistreerd als internist.
  • Je beschikt over uitgebreide kennis op het gehele gebied van Hematologie en Oncologie.
  • Je draait mee in de achterwachtdiensten.
  • Je beheerst de Duitse taal op C1 niveau óf je bent bereid dit niveau voor aanvang van de functie te verkrijgen.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in loondienst van dit ziekenhuis en ontvangt een goed salaris conform het Duitse AVR-Tarif (Anlage 30) en een goede pensioenopbouw.

Over de werkgever

De vacature staat uit bij een modern ziekenhuis in de regio Noordrijn-Westfalen met goede verkeersverbindingen naar het Ruhrgebied en Münster.

Duur

Het betreft een fulltime baan voor onbepaalde tijd.

http://www.medischcontactbanen.nl/vacatures/internist/internist-hematologie-oncologie-duitsland-125102.html?utm_source=nieuwsbrief_jobalert&utm_medium=e-mail&utm_campaign=mcb

datum bericht: 
06 Dec 2017
Sluitingsdatum: 
31 Mar 2018
Type contract: 
Onbepaalde tijd
omvang dienstverband: 
1,0 FTE
instelling/onderzoeksinstituut: 
Duitsland