You are here

Waarnemend internist / oncoloog / hematoloog, Zutphen

Ga jij tot 1 mei 2018 de huidige vakgroep versterken? Als jij direct of op zeer korte termijn inzetbaar bent, laat het ons dan snel weten!

Functieomschrijving

Voor deze waarneming komen zowel internisten, oncologen en hematologen in aanmerking. Generalist of kandidaat met een ander specialisme of meervoudig profiel? Je bent welkom om op deze tijdelijke vacature te reageren!

Als waarnemer ga jij de vakgroep interne geneeskunde van 7 medisch specialisten tijdelijk versterken. Als 8e specialist werk jij tot 1 mei 2018 als waarnemer. Op die datum start een nieuw aangenomen collega die dan pas kan starten.

De aandachtsgebieden hematologie, oncologie, intensive care, acute geneeskunde, oudergeneeskunde en endocrinologie zijn vertegenwoordigd. Daarnaast worden er endoscopieën worden verricht door twee vakgroepsleden in samenwerking met de afdeling MDL. Men participeert ook in de vakgroep intensive care. Deze dynamische vakgroep interne geneeskunde biedt jou een interessante, gevarieerde en leuke waarneemfunctie. De onderlinge verhoudingen en werksfeer in het ziekenhuis en de vakgroep zijn uitstekend.

Taken

Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit werkzaamheden op de polikliniek. Echter ook supervisie in de kliniek en werkzaamheden op de SEH zijn mogelijk. Daarnaast participeer je in principe in de diensten.

Functie-eisen

• Je bent in de gewenste periode 36 – 45 uur per week inzetbaar.

• Je bent gericht op samenwerking en het bieden van optimale zorg.

• Je bent collegiaal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en de nodige flexibiliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de invulling van deze waarneming is zowel een loondienstverband als een zzp opdracht mogelijk. In het geval van een invulling op zzp basis geldt een marktconform uurtarief. Wil je meer informatie over de condities? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met BKV.

Over de werkgever

Als waarnemer werk je tijdelijk in een groot topklinisch opleidingsziekenhuis in de provincie Gelderland. De coöperatie van medisch specialisten in dit ziekenhuis bestaat sinds 2015 en telt ruim 150 leden. De verpleegafdeling interne geneeskunde bestaat uit 18 klinische bedden en daarnaast 6 dagbehandelingsbedden. Verder is er nog een aparte oncologie-unit van 12 bedden en een oncologische dagverpleging.

Duur

Je start zo snel mogelijk en werkt tot 1 mei 2018.

 

http://www.medischcontactbanen.nl/vacatures/hematoloog/waarnemend-internist--oncoloog--hematoloog-124348.html?utm_source=nieuwsbrief_jobalert&utm_medium=e-mail&utm_campaign=mcb#

datum bericht: 
27 Nov 2017
Sluitingsdatum: 
31 Dec 2017
omvang dienstverband: 
0,89-1,0 FTE
instelling/onderzoeksinstituut: 
Zutphen