You are here

Internist-hematoloog, OLVG

Bij OLVG oefenen we de hematologie in de volle breedte uit. Er is veel intensieve hematologische zorg (HOVON echelon C), zoals inductiebehandeling voor leukemie en post-transplantatiezorg. We hebben een directe en inspirerende samenwerking met AMC/VUmc. Er is veel interactie met de oncologen. Wegens vertrek van een van de hematologen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In de hemato-oncologiegroep werken nu 3 hematologen, 4 oncologen, 2 chefs de clinique en verpleegkundig specialisten samen. Wij vormen zo een actief en professioneel multidisciplinair team, waarin ook veel deskundigheid op het gebied van palliatieve zorg. We werken nu nog op 2 hoofdlocaties in Amsterdam Oost en West, maar staan voor de uitdaging om de hematologische zorg te concentreren.

Als hemato-oncologen in de vakgroep Interne Geneeskunde werken we niet op een eiland; korte lijnen onderling en deelname aan algemeen internistische taken garanderen dat. We zijn actief in de opleiding van hematologen, AIOS en coassistenten. Belangrijk is ook onze participatie in ziekenhuis/staf commissies.

Werkomgeving

Werken bij OLVG betekent werken in een groot topklinisch ziekenhuis waar opleiden, onderzoek en het voortdurend streven naar kwaliteitsverbetering voorop staan. We werken met elkaar aan een beter en gezonder Amsterdam. De patiëntengroep is zeer divers samengesteld; we hebben extra aandacht voor interculturele zorg. De vakgroep Interne Geneeskunde in OLVG bestaat uit 28 internisten en 2 chefs de clinique, vrijwel alle aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd. Speerpunten zijn oncologie en HIV-infectieziekten.

Functie-eisen

  • Ervaring: we zoeken een hematoloog met liefst enkele jaren ervaring. Je bent bij voorkeur gepromoveerd en hebt affiniteit met opleiden.
  • Vernieuwing: je voegt iets toe aan het team en wilt de organisatie van hematologische zorg in OLVG verder vorm geven.
  • Leiderschapskwaliteiten: je hebt interesse en vaardigheden om de positie van de hematologie-oncologie binnen en buiten het ziekenhuis te versterken.
  • We zoeken een collega die verbindt; die dingen voor elkaar kan krijgen in samenspraak met specialisten, verpleegkundigen, patiënten en management.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een plezierige en toekomstgerichte werkomgeving. Er is een organisatiestructuur met resultaatverantwoordelijke units die rapporteren aan de raad van bestuur. Aanstelling vindt plaats in dienstverband, volgens OLVG-beleid. Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van één jaar, met de intentie tot aanstelling voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform de AMS met een variabel salarisdeel. Indiensttreding is bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mw dr. W.L.E. Vasmel, hematoloog, via telefoonummer 020-4807988, of met mw dr. A. Gerrits, hematoloog via telefoonnummer 020-599 2288 of mail naar w.vasmel@olvg.nl of a.m.gerrits @olvg.nl U kunt ook contact opnemen met de heer dr. S. van Wissen, internist en unitleider, via telefoonnummer 020-5993503 of e-mail s.vanwissen@olvg.nl

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 18 december 2017 via de sollicitatiebutton. De sollicitatiegesprekken zijn gepland in de week van 8 en 15 januari 2018. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

 

https://www.werkenbijolvg.nl/vacatures/internist_hematoloog_locatie_oost_en_west

datum bericht: 
27 Nov 2017
Sluitingsdatum: 
18 Dec 2017
Type contract: 
Onbepaalde tijd, loondienst
omvang dienstverband: 
0,9 FTE (40u/wk)
standplaats: 
locatie West
instelling/onderzoeksinstituut: 
OLVG
ingangsdatum: 
donderdag, March 1, 2018